93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Test intolerància alimentària

Test d'intolerància alimentària

Test intolerància alimentària

La intolerància alimentària és una reacció anormal de l’organisme cap a determinats aliments i afecta el 45% de la població. La majoria de reaccions produïdes per aliments són lleus i fàcilment controlables, però a vegades molt molestes. Per això cal intentar conèixer la realitat de la intolerància i intentar confirmar el diagnòstic d’una forma fiable.

La intolerància alimentària pot aparèixer al cap de moltes hores o inclús dies després d’haver consumit l’aliment,  la qual cosa dificulta la identificació de l’aliment problemàtic. Els símptomes més comuns són diarrea o restrenyiment, gasos però també es pot manifestar en forma de mal de cap, acne, retenció de líquids, etc

Ens serveix per detectar el grau d’intolerància (fort, moderat, lleu) que tenim a les proteïnes dels aliments, com per exemple a cereals, llegums, fruits secs, carns, peix, diferents fruites i verdures i una part de la llet de vaca.

Tant sols hem de realitzar una punxada al dit per extreure una petita quantitat de sang i poder determinar els IgG, que és el que ens dirà a quins aliments tenim intolerància. No cal venir en dejú i es recomana no haver fet cap variació de la dieta habitual en els últims dies.

En 24h s’obtenen els resultats i s’entrega un informe detallat al pacient, on s’avalua cada cas i es recomanen pautes concretes per a cada persona.

Demana cita prèvia

Per poder-te facilitar un millor servei i evitar esperes demana cita prèvia.
Pots omplir el formulari, o enviar-nos un missatge a través de Whatsapp.

Omple el formulariDemana cita per Whatsapp