93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Test intolerància alimentària

Test d'intolerància alimentària

Test intolerància alimentària

El test d’intolerància alimentària ens serveix per detectar el grau d’intolerància (fort, moderat, lleu) que tenim a les proteïnes dels aliments, com per exemple a cereals, llegums, fruits secs, carns, peix, diferents fruites i verdures i, també, una part de la llet de vaca.

Què és la intolerància alimentària?

La intolerància alimentària és una reacció anormal de l’organisme cap a determinats aliments i afecta el 45% de la població. En principi, la majoria de reaccions produïdes per aliments són lleus i fàcilment controlables, però a vegades molt molestes. És per això, que cal intentar conèixer la realitat de la intolerància i intentar confirmar el diagnòstic d’una forma fiable.

Com es manifesta la intolerància alimentària?

La intolerància alimentària pot aparèixer al cap de moltes hores o, fins i tot, dies després d’haver consumit l’aliment. En conseqüència, això dificulta la identificació de l’aliment problemàtic. Els símptomes més comuns són diarrea o restrenyiment, gasos però també es pot manifestar en forma de mal de cap, acne, retenció de líquids, etc.

Com funciona el test?

Tan sols hem de realitzar una punxada al dit per extreure una petita quantitat de sang i, posteriorment, poder determinar els IgG (Immunoglobulina G), que és el que ens dirà a quins aliments tenim intolerància. No cal venir en dejú i es recomana no haver fet cap variació de la dieta habitual en els últims dies.

En 24 h s’obtenen els resultats i s’entrega un informe detallat al pacient, on s’avalua cada cas i es recomanen pautes concretes per a cada persona.

Demana cita prèvia

Per poder-te facilitar un millor servei i evitar esperes demana cita prèvia.
Pots omplir el formulari, o enviar-nos un missatge a través de Whatsapp.

Omple el formulariDemana cita per Whatsapp

Relacionats
Test genètic

Test genètic

Estudi capi·lar

Estudi capil·lar

Control de la tensió arterial

Control de la tensió arterial

Analítiques

Analítiques

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua, navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies