93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Test genètic

Test genètic

Test genètic, anàlisi personalitzat de l’ADN

Què és un test genètic?

El Test genètic és un tipus de prova senzilla, ja que només es necessita una mostra de saliva o de sang, i els resultats són per sempre, doncs l’ADN és únic de cada persona i invariant. Els tests genètics es fan a mida i, per tant, poden detectar tant la predisposició a una malaltia com la sensibilitat als fàrmacs.

Com ens ajuda?

La medicina genòmica és la manera més avançada de tractar i prevenir malalties. L’estudi del nostre ADN ens aporta informació de la predisposició de patir una malaltia i facilita l’aplicació d’una terapèutica personalitzada a partir dels gens. Un estudi preventiu i precoç acompanyat també d’uns hàbits de vida adequats, permeten avançar-se abans de l’aparició dels símptomes i dels efectes adversos.

En el cas dels medicaments, se’n diu farmacogenètica i serveix per a trobar el fàrmac més indicat per a tractar una patologia en la dosi i pauta correcta, evitant reaccions adverses o tòxiques i, fins i tot, interaccions entre medicaments.

Relacionats
Test d'intolerància alimentària

Test intolerància alimentària

Estudi capi·lar

Estudi capil·lar

Control de la tensió arterial

Control de la tensió arterial

Analítiques

Analítiques

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua, navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies