93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Test genètic

Test genètic

Test genètic

La medicina genòmica és la manera més avançada de tractar i prevenir malalties. L’estudi del nostre ADN ens aporta informació de la predisposició de patir una malaltia i facilita l’aplicació d’una terapèutica personalitzada a partir dels gens.  Un estudi preventiu i precoç acompanyat d’uns hàbits de vida adequats, permet avançar-se abans de l’aparició dels símptomes i dels efectes adversos.

Aquests tipus de proves són senzilles, només es necessita una mostra de saliva o de sang, i els resultats són per sempre, ja que el ADN és únic de cada persona e invariant. Els tests genètics es fan a mida i poden detectar tan predisposició a una malaltia com la sensibilitat als fàrmacs.

En el cas dels medicaments, se’n diu farmacogenètica i serveix per a trobar el fàrmac més indicat per a tractar una patologia en la dosis i pauta correcta, evitant reaccions adverses o tòxiques i, fins i tot, interaccions entre medicaments.

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua, navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACCEPTAR
Aviso de cookies