93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Targeta client

Farmàcia Dolors Valls

Targeta client

 • Gaudeix dels beneficis de la targeta client Farmàcia Dolors Valls.
 • Les teves compres de parafarmàcia et faran obtenir punts que seran euros de descompte directe en la propera compra, de parafarmàcia.
 • Podràs participar en sorteig i beneficiar-te de descomptes exclusius.
Condicions generals del Programa de Targeta Client
 1. Amb la targeta client volem premiar la teva fidelitat amb avantatges i premis per la compra de productes de parafarmàcia* inclosos en el programa Targeta Client que realitzis a la farmàcia.
 2. La targeta client està a disposició de tots els clients (persona física, major d’edat) i es pot sol·licitar i utilitzar en el mateix centre (Farmàcia Dolors Valls Relats). La targeta client és gratuïta i es dona en el mateix centre en el mateix moment de la sol·licitud.
 3. Una vegada el client hagi omplert íntegrament la sol·licitud d’adhesió (sol·licitud que forma part de les bases següents), se’l donarà d’alta com a titular de la Targeta Client i se li lliurarà la mateixa. Per acumular compres és necessari utilitzar la Targeta Client. La Targeta Client no és un mitjà de pagament i, per tant, no es pot utilitzar per pagar béns i serveis. El titular és el dipositari i usuari de la Targeta Client i el responsable de la seva utilització correcta. La Farmàcia Dolors Valls Relats es reserva el dret de retirar o anul·lar la Targeta Client en el moment que se’n faci un mal ús. Les sol·licituds que no continguin la totalitat de les dades no seran vàlides.
 4. El funcionament del Programa permet al seu titular, prèvia presentació de la Targeta Client, anar acumulant l’import de les seves compres.
 5. El percentatge assignat a cada client correspondrà al 30% de les teves compres que es transformen en punts de descompte per la farmàcia 10 punts = 1 euro. Els euros acumulats es podran utilitzar a la farmàcia en forma de descompte en qualsevol nova compra de productes de parafarmàcia inclosos en el Programa i que sigui superior a 10 euros.
 6. La data de conclusió del Programa i els drets, regles i avantatges exposats en aquestes Condicions generals podran ser modificats o suprimits en qualsevol moment. Tot canvi o modificació (inclosos els que afectin la data de conclusió del Programa) es notificarà amb una antelació mínima de 15 dies.
 7. Obligacions del titular de la Targeta Client: Omplir íntegrament la sol·licitud d’adhesió, per tal de poder beneficiar-se del descompte i altres avantatges del Programa, així com comunicar qualsevol canvi de domicili o altres modificacions en les seves dades personals. Notificar, el més aviat possible, el canvi eventual de domicili així com la pèrdua, robatori o deteriorament de la Targeta Client. Tornar la Targeta Client quan la farmàcia ho consideri convenient. Comunicar per escrit la seva intenció de causar baixa en el Programa.
 8. Obligacions de la Farmàcia: Substituir el més aviat possible la Targeta Client robada, deteriorada o perduda. Garantir l’aplicació dels avantatges a què tenen dret els titulars de la Targeta Client durant el període de vigència.
 9. En compliment del que disposa el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 i la normativa vigent en protecció de dades, les seves dades personals que ens ha facilitat, incloses les dades de salut, seran tractades pel Responsable del Tractament FARMÀCIA MARIA DOLORS VALLS RELATS. La informació referent a la recollida de les seves dades es detalla en el document adjunt (Dret d’informació)

* Definició de Productes de Parafarmàcia
S’anomenen Productes de Parafarmàcia, a tots aquells productes, que no essent medicaments, es consumeixen, apliquen o utilitzen pel ser humà i/o sobre el cos, i es posen a disposició dels usuaris, de conformitat i d’acord amb el que estableix, en las reglamentacions tècnico – sanitàries específiques les diferents categories de productes que existeixen en el mercat, així com en la normativa general vigent en la matèria.

Productes compresos en la qualificació de Parafarmàcia són els següents:

 • Cosmètics i productes de higiene personal
 • Aliments
 • Productes Sanitaris i ajudes de diagnòstic “in vitro”
 • Articles de puericultura
 • Desinfectants i biocides per a la higiene humana: acaricides, repel·lents i atraients per a la higiene humana
 • Altres productes posats a disposició dels consumidors

Targeta Client

Pots descarregar el consentiment per a la targeta client i per a la protecció de dades i signar i portar-lo a la farmàcia per tal  d’entregar-te el teu codi de targeta client.

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua, navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies