93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Aromateràpia

Aromateràpia

Aromateràpia

L’aromateràpia és una branca de la medicina alternativa que utilitza els olis essencials de certes plantes com a mètode terapèutic per a promoure la salut en processos físics i anímics.

Una manera d’actuar els olis essencials és a través de l’olfacte, harmonitzant els estats psíquics emocionals i espirituals; el sentit de l’olfacte està relacionat amb les nostres emocions per estar directament connectat al cervell on es troba el centre de les emocions; també l’espai de moltes activitats vitals del nostre organisme, el somni, la sensualitat, la sed, la memòria, etc.

Quan s’olora alguna cosa s’evoca la memòria emocional, es pot relacionar les emocions. El sistema límbic, on es troba el centre de les emocions, està relacionat amb l’hipotàlem, la part del cervell que està comunicat amb les glàndules sexuals. La memòria associativa d’aromes i situacions generen l’aprofitament dels olis per a ús terapèutic, atès que la consciència registra l’aroma amb l’ambientació.

L’aromateràpia actua sobre els plànols subtils, per això, pot ser utilitzada com teràpia vibracional; també ajuda a la meditació, visualitzacions, concentració, afirmacions i a totes aquelles tècniques destinades a buscar l’equilibri i harmonia interior.

Aromateràpia
Relacionats
Teràpia floral de Bach

Teràpia floral de Bach

Homeopatia

Homeopatia

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua, navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies