93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Política de privacitat

En compliment  del que disposa el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 i la normativa vigent en protecció de dades, les seves dades personals que ens ha facilitat en aquesta pàgina web www.farmaciavalls.cat , incloses les dades de salut en el seu cas, seran tractades pel  Responsable del Tractament FARMACIA MARIA DOLORS VALLS RELATS.

DRET INFORMACIÓ:
  1. RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES.

El responsable del tractament de les seves dades personals és: Identitat: FARMÀCIA MARIA DOLORS VALLS RELATS. Adreça: Ctra C-17, km 27. Centre Comercial Sant Jordi. 08480 L’Ametlla del Vallès. Tel: 93 843 19 07.

 

  1. FINALITAT.

FARMACIA MARIA DOLORS VALLS RELATS tracta les dades personals que ens ha facilitat amb la finalitat d’oferir-li els serveis que ha sol·licitat.

No es prendran decisions automatitzades en base al seu perfil.

Les dades personals que ens ha proporcionat es conservaran mentre es mantingui la relació amb FARMÀCIA MARIA DOLORS VALLS RELATS, mentre no es demani la supressió de les dades per l’interessat i, en tot cas,  pels períodes previstos per la legislació sectorial  respecte a la prescripció de responsabilitats.

 

  1. LEGITIMACIÓ.

La base jurídica en la qual se basa aquest tractament és el consentiment del interessat/da.

 

  1. DESTINATARIS.

Les dades es comunicaran o cediran a organitzacions o persones directament relacionades amb el Responsable del tractament com poden ser els proveïdors de serveis farmacèutics si és el cas.

 

  1. DRETS

Les persones interessades tenen dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, en el seu cas, a demanar la seva supressió, quan entre d’altres motius les seves dades ja no siguin necessàries per a les finalitats per les quals es van recollir.

En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, i en aquest cas, únicament es conservaran per l’exercici o la defensa de reclamacions.

Els interessats també podran exercir el dret a la portabilitat de les seves dades personals.

Per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats es podran oposar al tractament de les seves dades i Fcia Maria Dolors Valls Relats les deixarà de tractar, excepte per motius legítims o per l’exercici o defensa de possibles reclamacions.

Igualment pot exercir els seus drets davant l’Autoritat de Control.

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua, navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies