93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Higiene Infantil

Higiene infantil

Higiene Infantil

La pell del nadó presenta unes característiques que requereixen un tractament específic, tant en d’higiene com en la seva protecció. Cal seguir unes pautes especials en el tractament de la seva pell:

Es recomana fer un bany diari amb aigua a 36-37ºC. Alguns pediatres recomanen fer el bany en dies alterns degut a la freqüència de problemes cutanis del nadó. Utilitzar esponges naturals. Secat de la pell a tocs i sense friccions, incidint en els plecs cutanis. Aplicar una crema hidratant sobre la superfície de la pell, evitant cosmètics amb perfums, colorants o substancies irritants. Per la higiene de la zona del bolquer es important utilitzar aigua i un sabó adequat, sobretot si la zona està irritada. S’aconsella que la roba del nadó sigui de cotó i cal evitar els teixits sintètics.

Els productes destinats a d’higiene i la protecció de la pell del nadó que podem trobar a la farmàcia, estan formulats d’acord amb les característiques fisiològiques de la seva pell.

Es important utilitzar productes netejadors amb detergents suaus. Aplicar cremes hidratants que facin una pel·lícula sobre la pell, per així protegir-la dels agents externs, ja sigui el vent, el sol o la saliva que afecten a la cara, com també l’orina i les defecacions, irritants de la zona del bolquer.

Un la nostra farmàcia podrà trobar una àmplia gama de productes destinats a la higiene i la protecció de la pell:

  • Olis pediàtrics, els quals aporten emol·liència a la pell i la protecció davant l’humitat.
  • Cremes hidratants del cos, hidratants de la cara, hidratants per a pells atòpiques.
  • Xampús i sabons líquids, els quals porten menys quantitat de detergents per així no irritar ni la pell ni els ulls. També hi ha xampús per la crosta làctia.
  • Cremes protectores del culet i cremes reparadores per la dermatitis del bolquer.
  • Colònies infantils.
  • Tovalloleta humides i bolquers.
  • Protectors solars pediàtrics.

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua, navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACCEPTAR
Aviso de cookies