93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Higiene dels peus

Higiene dels peus

Higiene dels peus

Els peus són el que suporta el pes del nostre cos i per aquest fet pateixen un desgast molt important, tanmateix no els prestem l’atenció que es mereixen. Els problemes són molt diversos, però sovint són de fàcil solució si trobem el producte adequat.

Uns dels problemes més freqüents són:

  • Mala olor: L’acumulació de suor afavoreix el creixement de bacteris generadors de gasos que són els responsables de la mala olor. Per combatre-ho disposem de desodorants de calçat i de peu, antitranspirants, banys, plantilles entre altres.
  • Sequedat: Desprès de tot l’hivern tancats dins de les sabates, els peus es ressequen i es clivellen, i no ens n’adonem fins que es hora de tornar a portar sabates obertes. Per tornar-los a hidratar tenim crema hidratant especifica.
  • Durícies: el calçat inadequat, les deformacions òssies i la manera incorrecta de caminar són els factors que provoquen l’aparició de durícies. La crema exfoliant es la millor opció en aquests casos.
  • Peus cansats: el ritme de vida frenètic que portem, no ens permet disposar dels temps òptim de descans del nostre cos, però tampoc dels nostres peus, no obstant l’ús de sals o cremes relaxants ens pot donar un benestar immediat.
  • Petites lesions/ferides: llagues, butllofes, petits talls aquestes minúscules lesions poden ser origen d’un gran molèstia al caminar, per això algunes marques comercials disposen dels últims avenços en apòsits/tiretes específics per a cada zona del peu.

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua, navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACCEPTAR
Aviso de cookies