93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Higiene Bucal

Higiene bucal

Higiene Bucal

Càries, genives sagnants, mal alè, dents sensibles, llagues, tots aquest problemes bucals tenen solució a traves dels productes que us oferim en la nostra secció d’higiene dental.

Les pastes dentífriques han ampliat la seva oferta i a banda de les ja clàssiques anticàries i antiplaca, avui es possible trobar pastes blanquejadores, desensibilitzants, per genives sensibles, antisèptiques…

Per tenir una bona higiene dental es fonamental combinar la pasta amb un bon col·lutori, no obstant cada pasta porta el seu col·lutori amb idèntiques propietats, es una practica dual que la majoria de dentistes recomanen.

La moda no es sempre efímera i arriba a tots els sectors, fins i tot al de la neteja bucal, en aquests moments el mes “fashion” son el raspalls interdentals, amb quatre mides, amb angle o sense, son la solució definitiva per la neteja interdental.

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua, navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACCEPTAR
Aviso de cookies