93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Dieta personalitzada

Dieta Personalitzada

Dieta personalitzada

Al 2006 la nostra farmàcia va iniciar un servei de dietes personalitzades que ofereix una dieta per a 2 mesos, adaptada a les necessitats de cada persona i del pes que vulgui perdre, tot plegat sota la tutela d’un grup de nutricionistes, amb el suport d’un farmacèutic i d’un metge.

És una dieta en la que a través d’un extens qüestionari particular s’intenta conèixer a fons els costums alimentaris de cada pacient, amb l’objectiu de fer una dieta còmode i que no suposi un sacrifici massa gran, també es mesuren paràmetres antropomòrfics tals com: pes, alçada, diàmetre de cintura, maluc i canell, percentatge de greix corporal, i finalment es fa un test de glucosa i de colesterol.

La dieta en qüestió es segueix 6 dies a la setmana, i el dia que en sobra, es el dia de descans, en el que es pot menjar el que es vulgui, sense excessos. Es proposen 14 plats, que s’han d’anar combinant entre dinar i sopar, mirant de no repetir cap plat en el cicle setmanal; també s’ofereixen un petit esmorzar-berenar. Tot plegat complementat amb una extensa taula d’equivalències calòriques, que ens permetrà variar algun aliment quan ho creguem necessari.

Si sorgeix qualsevol dubte sobre la dieta, tenim a la vostra disposició un equip de nutricionistes que resoldrà qualsevol dubte, queixa o suggeriment que vulgueu fer sempre amb la finalitat de millorar la comoditat a l’hora de seguir la dieta.

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua, navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies