93 843 19 07
663 040 675
dl.-dv.: 8h-22h
caps setm. i festius: 9h-22h

Avís legal

DADES IDENTIFICATIVES

D’acord amb el que estableix l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic, les dades de la titular d’aquesta pàgina web, són les següents:

Sra. Maria Dolors Valls i Relats, amb DNI 33933856RC, llicenciada en farmàcia per la Universitat de Barcelona i membre del Col·legi Oficial de Farmacèutics de Barcelona amb número 12503.

Domicili: Centre Comercial Sant Jordi, carretera C-17 Km 27 de L’Ametlla del Vallès. Tel. 938431907.

Correu electrònic farmacia@farmaciavalls.cat

 

CONDICIONS D’ÚS DEL PORTAL

S’atribueix la condició d’usuari a qui accedeixi a aquesta pàgina web, i accepta de forma plena i sense cap tipus de reserva, les condicions contingudes en el present avís legal.

WWW.farmaciavalls.cat posa a disposició diversos continguts, serveis i informacions que pertanyen a  Maria Dolors Valls Relats.

L’usuari admet que l’ús del servei d’aquest portal es troba de forma exclusiva sota la seva responsabilitat i es compromet a fer un ús adequat dels seus continguts i a no incórrer en activitats il·lícites o il·legals.

S’estableix la prohibició de dur a terme actuacions contràries a la bona fe i a l’ordre públic, així com difondre continguts que puguin atemptar els drets humans, introduir virus informàtics a la xarxa i provocar qualsevol tipus de dany als sistemes físics i lògics d’aquest portal.

Els productes i preus dels mateixos són els que es mostren en aquesta web i es poden consultar lliurement, reservant-se, el titular del web, el dret a revisar i modificar en qualsevol moment els imports i productes que s’ofereixen i que configuren el contingut d’aquesta pàgina.

Tots els continguts inclosos els productes exposats estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i industrial dels proveïdors dels mateixos.

L’accés de l’usuari a aquests productes no implica el seu dret de reproducció, explotació comercial o la seva distribució

Qualsevol usuari que insereixi un contingut que contravingui la legalitat vigent, assumirà la responsabilitat exclusiva de les conseqüències i perjudicis que es puguin ocasionar, eximint a Maria Dolors Valls Relats de qualsevol responsabilitat.

  

RESPONSABILITATS

L’usuari no podrà exigir cap tipus de responsabilitat pels danys i perjudicis causats per errors o incorreccions en la informació subministrada pel titular del web, quan no sigui possible a causa de:- La quantitat de productes i serveis procedents de fonts sobre les quals treballa el titular del web.- Els productes i serveis que puguin procedir d’altres fonts sobre les quals el titular del web no sempre pot tenir el control i la verificació no sempre és possible.- El titular del web no es responsabilitza de possibles errors o omissions, ni de qualsevol dany que es pugui ocasionar per negligència o demora per la seva part o per tercers, en procurar subministrar la informació de productes ni la prestació de serveis sol·licitats. El titular d’aquesta pàgina tampoc es responsabilitza dels danys derivats del incorrecte funcionament motivat pels mitjans tècnics de connexió o altres possibles incidències.

El titular del web s’obliga a que els continguts, informacions i dades respecte dels productes o serveis que s’ofereixen siguin fiables, exactes i veraces i es responsabilitza dels preus i característiques descrits.

Maria Dolors Valls Relats, estableix les mesures necessàries per garantir la seguretat de les comunicacions d’acord amb l’estat de les tecnologies i serveis que es posen a disposició dels usuaris.

Maria Dolors Valls Relats, no garanteix que la pàgina web estigui lliure de virus i no es responsabilitza de les conseqüències que es puguin derivar de interferències, virus informàtics, interrupcions o qualsevol altres incident motivats per qualsevol causa aliena a Maria Dolors Valls Relats.

Està totalment prohibit copiar, reproduir i distribuir qualsevol contingut d’aquesta web.

Maria Dolors Valls Relats, es reserva el dret de modificar, en qualsevol moment, el seu contingut i els seus serveis.

 

REGISTRE  USUARIS

El registre com a usuari és voluntari i gratuït.

L’usuari serà responsable d’aportar informació veraç i lícita, de manera que cada usuari respondrà de les possibles conseqüències i errades que posteriorment puguin derivar-se de la manca de qualitat de les dades.

Per a l’accés i navegació de la web, no es requereix registre, però, per a realitzar qualsevol compra, consulta o per rebre publicitat, informació i ofertes de campanyes publicitàries o promocionals dels nostres productes, cal omplir un formulari habilitat a aquest efecte, en el qual s’haurà d’indicar les següents dades:
– Nom, cognoms.
– Correu electrònic.
– Telèfon.

En el moment de registrar-se, l’usuari haurà de marcar la casella corresponent conforme accepta i dóna el seu consentiment per al tractament de les seves dades personals que seran les estrictament adequades, necessàries i pertinents per a la finalitat per a la qual es recullen, d’acord amb el que estableix la política de privacitat d’aquesta pàgina web.

El compte d’usuari registrat és personal i intransferible, i només es poden registrar persones físiques  i no empreses i/o professionals que vulguin comercialitzar aquests productes mitjançant altres canals de venta.

Aquests col·lectius hauran d’adquirir aquests productes a través de canals de distribució habituals.

Queda prohibit l’accés al web per part de menors d’edat. Per ser usuari registrat és requisit imprescindible ser major de 18 anys. Maria Dolors Valls Relats, titular d’aquesta website, es reserva el dret a cancel·lar el compte de l’usuari registrat en cas de detectar qualsevol incompliment de les obligacions contractuals incloses en les presents condicions i avís legal. L’usuari podrà donar-se de baixa del registre en qualsevol moment, mitjançant comunicació escrita a (farmacia@farmaciavalls.cat Correu electrònic o mitjà pertinent), indicant el seu nom d’usuari.També podrà sol·licitar la baixa de la recepció de les nostres notificacions via mail, a través del mateix correu electrònic anteriorment indicat.

En tot cas, un cop efectuada la baixa, l’usuari podrà sol·licitar un nou registre per tornar a  sol·licitar el servei i productes que ofereix la web.

Queda prohibit el registre a través d’aquest lloc web amb una identitat falsa, suplantant a tercers o utilitzant un perfil o realitzar qualsevol altra acció que pugui confondre a altres usuaris.

 

GENERALITATS

L’ús d’aquesta web implica la plena acceptació de les condicions d’aquest avís legal.

L’usuari ha de llegir atentament i acceptar sense cap reserva les condicions generals d’aquest avís legal.

Maria Dolors Valls Relats és la propietària dels elements i continguts que integren el disseny gràfic de la pàgina, així com imatges, textos i menús.

Les condicions d’accés o ús d’aquest portal estan estrictament regulades per la legalitat vigent i el principi de bona fe.

L’usuari es compromet a fer un bon ús d’aquest lloc web i dels serveis oferts.

Queden prohibits tots els actes que vulnerin la legalitat, drets o interessos de tercers.

L’usuari es compromet a utilitzar aquest lloc web, tant el seu contingut com els seus serveis, de manera lícita, subjectes a la llei i les presents condicions generals i sota la seva exclusiva responsabilitat.

 

ENLLAÇOS

www.farmaciavalls.cat posa a disposició dels usuaris mecanismes d’enllaç que permeten accedir a diferents plataformes i xarxes socials gestionades per tercers (Facebook, Instagram, blogs, etc.).

L’establiment d’aquestes aplicacions no implica l’existència de cap relació, o col·laboració o dependència entre Maria Dolors Valls Relats i el distribuïdor de la plataforma enllaçada, ni tampoc representa l’acceptació dels seus continguts i/o serveis, essent el seu propietari l’únic responsable d’ells.

L’usuari serà l’únic responsable de la informació extreta d’aquests enllaços.

Maria Dolors Valls Relats no exerceix cap tipus de control sobre els continguts allotjats en els enllaços, i l’usuari reconeix i accepta que Maria Dolors Valls Relats  no assumeix cap responsabilitat pels continguts o informacions i serveis als quals l’usuari pot accedir en aquests hipervincles, o qualsevol altre tipus de material disponible en ells.

En els enllaços a altres webs, Maria Dolors Valls Relats no garanteix la disponibilitat tècnica, fiabilitat, exactitud ni veracitat de qualsevol informació inclosa en aquests vincles d’internet.

 

DRET D’EXCLUSIÓ

Maria Dolors Valls Relats es reserva el dret a retirar o denegar l’accés al Portal i/o als serveis oferts sense necessitat de preavís, a petició d’un tercer, a aquells usuaris que incompleixin aquestes condicions generals d’ús.

Maria Dolors Valls Relats, perseguirà l’incompliment de les presents condicions així com qualsevol utilització indeguda del seu portal exercint totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

 

LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ

Els possibles conflictes que es puguin esdevenir es regiran exclusivament pel dret espanyol i de la Comunitat Autònoma de Catalunya.

Qualsevol controvèrsia es sotmetrà als Jutjats i Tribunals de la ciutat de Barcelona.

Aquest lloc web fa servir galetes perquè tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua, navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, premi l'enllaç per a més informació.

ACEPTAR
Aviso de cookies